Potvrđeno: LG G6 dolazi sa 5,7-inčnim ekranom i odnosom stranica 2:1


Uobičajeno je da proizvođači telefona pre same najave novih modela puštaju teasere, ali ne i da otkrivaju detalje, kao što je to juče učinio LG. Naime, ova je kompanija objavila nekoliko podataka o nadolazećem modelu LG G6, kojeg će službeno predstaviti u nedelju 26. februara na MWC-u u Barceloni.

S obzirom da informacije svejedno cure, u potpunosti razumemo odluku LG-a da s nekima od njih izađe ranije. Tako smo saznali da će LG G6 imati 5,7-inčni ekran odnosa 2:1, dakle upravo kako su glasine predviđale. Rezolucija iznosi 2880 x 1440 tačaka i nosi oznaku QHD+, a LG mu dodaje i "FullVision" komercijalni naziv.

Spominje se i novi UX 6.0 korisnički interfejs, koji je posebno prilagođen novom formatu ekrana, a tom prilikom je lanisran i reklamni video, kojeg možete pogledati u nastavku.
 
Dakle, sada je jasno da ekrani ponovo rastu, ali ovoga puta uglavnom u dužinu, kako bi se postigao novi odnos stranica, a ne treba zanemariti ni smanjenu količinu mesa, koju smo mogli zapaziti na špijunskim slikama. Takođe je izvesno da će i Samsung svoj Galaxy S8 izbaciti s ovakvim odnosom stranica ekrana, što znači da polako možemo govoriti o novom standardu.




Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.