Procurela detaljna specifikacija Galaxy S8+ smartphonea


Iako ćemo do službenog predstavljanja morati da pričekamo još mesec dana, na internet je već procurela lista specifikacija Galaxy S8+. Potvrđen je njegov gigantski 6.2-inčni ekran sa zaobljenim uglovima.

Izvor informacija opet je evleaks i Evan Blass. Kao što možete i sami videti, specifikacije praktično odgovaraju svemu onome što smo do sada imali prilike da čujemo o većem od dva Galaxy-a S8 iz Samsung-a.

Njegov ekran će imati 6.2-inčnu dijagonalu uz pojašnjenje da bi to bilo sa oštrim uglovima dok će sa zaobljenim u biti 6.1”. Reč je o Quad HD+ Super AMOLED ekranu, koji će nalikovati onome na LG G6 i biće nešto viši nego uobičajeno s odnosom stranica 18:9.

Dalje, iz liste specifikacija iščitavamo 12 MP Dual Pixel kameru nazad te 8 MP kameru napred.

Na raspolaganju će imati 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije, biće IP68 vodootporan i podržavaće bežično punjenje baterije.

Spominje se skener irisa oka, ali ne i čitač otisaka, premda smo videli da će biti smešten na leđa uređaja.

Nedostaju nam i podaci o kapacitetu baterije te pokretačkom čipu. Vidimo da će u paketu ići i slušalice koje je dodatno uredio AKG.

Galaxy S8 bi trebao da ima praktično identične specifikacije, ali sa manjim ekranom i manjom baterijom.

Službeno predstavljanje bi trebalo da se dogodi 29. marta. Već ranije smo videli da bi cena Galaxy S8 telefona trebala da bude 849 dolara za osnovni model, a gledajući ove specifikacije, vrlo je moguće i da će biti.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.