U martu stiže crveni iPhone 7


Zadnjih meseci se dosta pisalo o novim iPad-ima koje bi Apple trebao da predstavi u martu 2017. Podsetimo, 9,7“ iPad s A9 SoC-om postaće deo donjeg segmenta Apple-ove ponude, dok će sredinu i sam vrh držati 10,5“ i 12,9 Pro modeli s A10X čipovima.

Prema saznanjima internet stranice Macotakara na martovskom događaju Apple neće predstaviti samo nove iPad-e, već nam stižu i dva novo-stara iPhone-a. Jedan od njih je prošlogodišnja sedmica koja će dobiti dodatnu boju – crvenu, kojom Apple označava uređaje iz projekta RED.

Za ljubitelje manjih ekrana, tj. za kupce iPhone-a SE Apple sprema takođe manju nadogradnju – povećanje data prostora. Trenutno su u ponudi modeli sa 16 GB i 64 GB interne memorije, a od marta bi trebao da im se pridruži i model sa 128 GB interne memorije.

Za sada nije poznato hoće li 128-gigabajtni iPhone SE biti dodatak ranijem dvojcu ili je Apple konačno u 2017. godini odlučio prestati da nudi 16-gigabajtni model kao što je to učinio prošle godine i s iPhone-om 7. Budući da se kod "novog" iPhone-a SE spominje samo nadogradnja data prostora ne očekuje se da će Apple ići u dodatne nadogradnje SE modela tokom 2017.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.