Galaxy S8 - cena je poznata, a u prodaju kreće 21. aprila


Samsung je ove godine propustio da svoj novi Galaxy S top model predstavi na MWC-u u Barseloni. To će učiniti 29. marta u New Yorku, a kako se saznaje u službenu bi prodaju trebao tek 21. aprila.

Prema neslužbenim specifikacijama, koje slobodno možete smatrati i konačnim, Galaxy S8 će imati 5.8-inčni Infinity Display ekran od ivice do ivice, dok će mu brat Galaxy S8+ biti još veći sa ekranom od 6.2 inča. Oba modela će imati navigacione tipke na ekranu i čitač otisaka na leđima.

Obojicu će pogoniti novi 10 nm Snapdragon 835 ili kompanijin sopstveni Exynos 8895 sa 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije.

Pretpostavlja se da je Samsung ipak malo odužio s lansiranjem Galaxy-a S8 kako bi sve temeljito istestirali da im se ne ponovi slučaj Note-a 7.

Iako to još nije službeno, korejski mediji tako pišu da će Galaxy S8 i S8+ dostupni u prednarudžbinama biti od 10. aprila, dok bi ona službena prodaja na globalnom nivou trebala da počne u petak 21. aprila. Cena za početni model bi trebala da iznosi 849 dolara.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.