Krenule nadogradnje na iOS 10.3 i watchOS 2.3


Apple je danas pustio nadogradnju na iOS 10.3 za iPhone, iPad i iPod, ali i watchOS 3.2 za Apple Watch. Novi iOS 10.3 donosi mogućnost pronalaska AirPod slušalice ako ste ih zagubili. Moći će da prikazuje njihovu poslednju poznatu lokaciju, ali i na njima aktivira zvuk kako biste ih lakše pronašli.

Novosti dolaze i u CarPlay sistemu. Statusna traka sada sadrži prečice za lakši pristup nedavno korišćenim aplikacijama, a Apple Music je dobio detaljniji prikaz sadržaja.

Pored navedenog, iOS 10.3 donosi poboljšanja u prikazu vremenskih prilika u Mapama, kao i podršku za traženje pakiranog automobila. Kalendar je dobio mogućnost brisanja neželjene pozivnice, a podešavanja unificirani pregled Apple ID informacija.

Ostali detalji tiču se općeg poboljšanja stabilnosti i ispravaka sitnijih bugova.

Takođe, ne preporučujemo da odmah radite update. Po najavama, iOS 10.3 forsira uključivanje verifikacije iCloud prijave u dva koraka, SMS-om. Pogađate, Srbija nije na listi zemalja u koje Apple može da pošalje poruku, pa savetujemo da sačekate sa ažuriranjem dok se ne vidi hoće li ovo praviti problem. Malo detaljnije možete pročitati ovde.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.