Siri će biti integrisana u iCloud i iMessage servise


Za nešto više od dva meseca održaće se Apple-ova WWDC 2017 konferencija, pa u skladu sa time počinju da stižu i prve glasine o funkcijama novog operativnog sistema iOS 11, koji će tom prilikom biti predstavljen.

Glasine se pozivaju na informacije koje navodno potiču od timova Apple-ovih developera iz Izraela i SAD-a, a govore kako će u iOS 11 veći naglasak biti stavljen na Apple-ovu virtuelnu asistentkinju Siri. Spominje se kako bi Siri trebala da dobije sposobnosti učenja korisnikovih navika te ponudi različite akcije s obzirom na kontekst.

Takođe, Siri bi mogla da bude integrisana u Apple-ov servis iMessage, gde bi unutar razgovora davala preporuke za restorane, automatski proveravala koje vreme posete restoranu odgovara svima, prikazala uputstva za dolazak do restorana, rezervisala mesta u restoranu te naručila prevoz do restorana putem Uber-a ili neke druge taksi službe.

Siri bi trebala da bude integrisana i u iCloud gde će pripomoći u identifikaciji povezanosti između različitih uređaja udruženih pod istim Apple ID nalogom. Na taj način ponudiće se relevantni postupci na svim tim uređajima.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.