Stiže HTC U smartphone sa ivicama osetljivim na dodir


Poznati leaker Evan Blass stiže sa još jednom informacijom iz sveta mobilnih uređaja. Ovaj put Blass navodi detalje novog flagship pametnog kojeg uskoro namerava da predstavi tajvanska kompanija HTC.

Reč je o još jednom članu HTC-ove još uvek relativno nove U linije pametnih telefona, koji će se pridružiti već postojećim U Ultra i U Play modelima.

Novi uređaj će u prodaju pod imenom HTC U (pre poznat pod kodnim imenom Ocean), a njegova posebnost su metalne ivice ekrana sa integrisanim senzorima na dodir, koji reaguju na različite geste.

Od ostalih funkcija tu je 5,5-inčni ekran rezolucije 2560 x 1440 piksela, Qualcomm-ov Snapdragon 835 čip, 64 odnosno 128 GB interne memorije (proširive microSD karticama). Količina RAM-a koju će HTC U sadržati nije objavljena.

Sa zadnje strane nalazi se 12-megapikselna kamera sa Sony-jevim IMX362 senzorom, a sa prednje strane 16-megapikselna kamera sa Sony-jevim IMX351 senzorom. Operativni sistem je Android 7.1 Nougat u kombinaciji sa HTC-ovim Sense 9 interfejsom.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.