Uz kupovinu telefona - besplatna tarifa zauvek


Verovatno već od ranije znate za neobičnog britanskog teleoperatera FreedomPop, koji nezahtevnim korisnicima na teritoriji Ujedinjenog Kraljevstva i Španije nudi osnovnu mobilnu tarifu potpuno besplatno. Ona uključuje 200 minuta razgovora, 200 megabajta data saobraćaja i 200 SMS poruka, a u Španiji i besplatno neograničeno korištenje WhatsApp-a.

Sada je FreedomPop organizovao još jednu prilično neverovatnu akciju. U njoj se za samo 59 funti (oko 8.500 dinara) nudi telefon pod njihovom markom, FreedomPop V7. Kupovinom ovog (dual SIM!) telefona postaje se korisnikom njihove besplatne tarife – zauvek. Iako ovaj telefon ne nudi fenomenalne specifikacije (Android 6.0 Marshmallow, četverojezgreni Snapdragon 210, 1 GB radne memorije, 16 GB interne memorije, ekran od 5 inča rezolucije 1280x720 točaka, kamera od 13 megapiksela i baterija od 2100 mAh), biće verovatno dovoljan mnogim prosečnim korisnicima.

Još kad znamo da se u njega može staviti i dodatna SIM kartica sa tarifom drugog operatera koja možda nudi veći paket usluga, ovakvu ponudu mnogi bi mogli vrlo dobro iskoristiti.

Nažalost, FreedomPop V7 sada je dostupan tek u UK i Španiji, ali ovaj operater navodno ima plan da se uskoro proširi na mnogo više zemalja.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.