Windows 10 će se nadograđivati čak i kada imate ograničen internet


Microsoft dovršava Creators Update za Windowse 10, te bi finalna verzija u obliku Release Candidate nadogradnje trebala insiderima da bude dostupna početkom aprila. Gotovo svakodnevno ovaj se OS polira i dorađuje, pa u javnost stižu nove informacije o promenama koje će ta nadogradnja doneti.

Poslednja u nizu tiče se sistema nadogradnji Windows-a i preuzimanja zakrpa. I do sada je ovaj proces bio gotovo u potpunosti automatizovan (na što su se korisnici desetke često žalili), pa je Microsoft odlučio u njega ipak unese neke promene. Međutim, jedna od njih mogla bi da bude potencijalno predstavljati problem korisnicima koji se na Internet ne spajaju putem flat-rate konekcije.

Kako je potvrđeno iz Microsoft-a za portal Supersite Windows, nakon Creators Update nadogradnje Windows 10 će kritične zakrpe "koje osiguravaju nesmetan rad sistema" ubuduće preuzimati bez obzira kako je računar spojen na Internet. Očito, smatraju u Microsoft-u, dodatna naplata internet saobraćaka mala je cena za stabilnost i bezbednost OS-a.

To neće biti velike nadogradnje, obećava Microsoft preko portparola, ali oni sa skupo plaćenim dodatnim internet saobraćajem trebali bi na ovu činjenicu obratiti pažnju.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.