Galaxy Note 7 se vraća sa 300 mAh manjom baterijom


Nedavno smo imali prilike da saznamo kako Samsung još uvek nije završio priču oko Note-a 7. Krajem marta saznali smo kako će na Samsung na pojedinim tržištima ponuditi obnovljenu verziju Note-a 7 na kojoj će jasno biti naznačeno kako se radi o Refurbished modelu.

Sada početkom aprila stigle su i prve fotografije na kojima je vidljivo postojanje takvog modela Note-a 7. Na fotografijama se osim uređaja vide i osnovne informacije o modelu, bateriji i verziji operativnog sistema (Android).



Sudeći prema fotografijama Samsung je odlučio da smanji kapacitet baterije za 300 mAh, pa tako novi Note7 ima bateriju kapaciteta 3.200 mAh, umesto 3.500 mAh koliko je imao problematični originalni model. Zahvaljujući manjem kapacitetu baterija će i fizički biti nešto manja što bi trebalo da spreči zapaljenje tokom punjenja.

Takođe obnovljeni Note7 dobiće i noviju verziju Android-a – Android 7.0 (Nougat) za razliku od originalne sedmice koja je stigla sa Android-om Marshmallow (6.0). Za kraj recimo kako je obnovljeni Note7 dobio i novu oznaku – N935 (stara je bila N930).

Obnovljeni Galaxy Note7 ne treba očekivati na američkom i evropskom tržištu, već samo na pojedinim azijskim, kao što je npr. Vijetnam.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.