Galaxy S8+ je trebao ida ima dve kamere na leđima


Samsung-ovi Galaxy S8 i S8+ su i službeno predstavljeni pa više nema sumnje u njihov dizajn i specifikacije, ali na internetu su se pojavile fotografije prototipa Galaxy-a S8+ s dve kamere na leđima. Samsung se na kraju ipak odlučio za jednu, ali do kraja godine još ima šanse da vidimo i Galaxy sa duo kamerom na leđima.

Nova dva Galaxy-a S8 predstavljaju svojevrsnu prekretnicu u dizajnu Samsung-ove serije Galaxy S. Prvi donose nove Infinity ekrane i bez fizičkih navigacionih tipki, koje su bile ako hoćete, i zaštitni znak Galaxy modela od njihova začetka.



Galaxy S8 i S8+ u jednom segmentu ipak ne donose značajan korak unapred u odnosu na prethodnu generaciju, a to su kamere. Kamera na leđima ostala je na 12 MP senzoru (premda su novi), dok je prednja doživela unaprjeđenje na 8 MP, i snima i 2K video.

S obzirom na ono što vidimo na fotografijama navodnog prototipa Galaxy-a S8+, postojala je opcija i sa dve kamere na leđima. U kojem je trenutku Samsung od te ideje odustao, nije poznato, ali sada se priča o tome kako bi nadolazeći Galaxy Note 8, mogao da ima dve kamere na leđima.

Sigurno će do IFA sajma kada Samsung obično predstavlja novi Note već biti pregršt informacija o njemu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.