Google za ovu godinu priprema tri Pixel telefona


Google je prošle godine predstavio svoje prve telefone iz svoje nove serije Pixel. Podsetimo, radilo se o telefonima naziva Google Pixel i Google Pixel XL koje je za njih proizveo HTC.

Čini se kako su u Google-u zadovoljni obavljenim poslom jer dosadašnje glasine vezano uz u proizvodnju ovogodišnjih modela govore kako će posao ponovno dobiti HTC. Google bi ove godine trebao da unese i jednu novinu – treći Pixel uređaj.

Pored klasičnih (nazovimo ih tako) modela Pixel i Pixel XL koji se trenutno razvijaju pod kodnim imenima Muskie (Pixel) i Walleye (Pixel XL) izvor navodi kako će 2017. godine stići i treći model koji se za sada vodi pod kodnim imenom – Taimen.

Prema izvoru, poslednji bi trebao da bude prvi pravi naslednik Motorolinog Nexus-a 6 koji će imati čak i veći ekran nego što je to slučaj sa Pixel XL modelom. Ali, ima i onih koji smatraju kako Google pod tim nazivom razvija naslednika tableta Pixel C.

Kako god, sva tri uređaja pokretaće Qualcomm-ov Snapdragon 835 što i ne čudi budući da novijeg SoC-a trenutno nema jer Qualcomm tek vodi pregovore oko proizvodnje Snapdragon-a 845.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.