Procureo službeni render HTC U smartphone-a?


HTC još uvek nije službeno predstavio svoj flagship za ovu godinu, ali to bi se trebalo dogoditi tokom ovog meseca. O ovom uređaju za sada još nema puno glasina, a informacije iz HTC-a cure na kap. Ipak, uspeli smo da saznamo, koje će vrlo verovatno biti HTC U, kao i podatak o ekranu koji će se ova puta rastegnuti na 5,5 inča.

Za pretpostaviti je da će ga pokretati Snapdragon 835 u kombinaciji sa 4 GB RAM-a, a interna memorije bi trebala da sadrži 64, odnosno 128 GB. Spominje se zadnja kamera sa senzorom od 12 i prednja 16 megapiksela, s time da bi zadnji senzor trebao da bude fizički veći.

Sada stiže i navodni službeni render HTC-a U, koji otkriva izmenjen dizajn u odnosu na prošli model. Okvir kućišta je smanjen, ali opet ne toliko da bi bio u skladu s novim trendom produženja ekrana na Univisium format sa 2:1 odnosom stranica, premijerno predstavljenog na LG-u G6 i sada Samsung-u Galaxy S8.

Naravno, ovu sliku svakako treba uzeti sa dozom rezerve, a hoće li uređaj na kraju zaista ovako izgledati, videćemo uskoro.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.