[VIDEO] iPhone 7 Plus vs Galaxy S8+ na testu brzine


U još jednom testu brzine, odnosno RAM menadžmenta, snage su odmerili tek pristigli Galaxy S8+ i Apple-ov iPhone 7 Plus. Pobjednika znate unapred.

To neće biti prvi put da Phonebuff na ovakav način suprotstavlja i upoređuje performanse pametnih telefona, naročito Android-a i iPhone-a. Neće biti ni prvi put da utvrdimo da koliko god to dobro izgledalo na videu i ima neku pozadinu u naravi baš i nema neki naročit značaj.

Apple-ov iPhone 7 Plus ima 3 GB RAM-a dok Galaxy S8+ raspolaže s 4 GB radne memorije, ali kao što u životu biva, više nije nužno i bolje. iOS jednostavno drugačije raspolaže radnom memorijom pa budući da aplikacije u pozadini neki način pauzira, ima više prostora da ih tamo duže i zadrži. Stoga nakon nekog vremena Androidi jednostavno moraju nanovo da pokrenu aplikacije, a iPhone ne u tolikoj meri.

U ovakvom testu u kojemu se od dva uređaja traži da niz radnji odrade u što kraćem roku dva puta, iPhone će uvek pobediti Android. Tako pak u stvarnom životu mobilni ne koristi baš niko.

Ako vas i dalje zanima, s kolikim vremenskim zakašnjenjem je Galaxy S8+ odradio ovaj test naspram iPhone-a 7 Plus, pogledajte video u nastavku.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.