Vlasnici Galaxy-a S8 u Koreji žale se na ''precrvene ekrane''


Internetom je zabrujala prva moguća afera sa Galaxy-em S8 u glavnoj ulozi. Naime, prvi vlasnici Galaxy-a S8 i S8+ u Koreji požalili su se na crveni preliv preko ekrana. Reagovao je i Samsung.

Ono što Samsung-u nakon Note 7 fijaska najmanje treba je nova afera po samom startu prodaje Galaxy-a S8 i S8+.

Izguglate li Galaxy S8 Red Screen Tint naletićete na solidan broj foruma i fotografija, koje postaavljaju prvi korisnici Samsung-ovih novih zmajeva, a žale se na precrvene ekrane svojih novih ljubimaca.



Samsung je odmah reagovao i pojasnio kako je istina da u određenim ambijentima ekrani Galaxy-a S8 i S8+ mogu izgledati crvenkasto, ali to nije hardverska greška. Naime, ekrani dva nova top modela dinamički podešavaju jačinu boja na ekranu, zavosno od ambijentalntalnog osvetljenja u kojem se uređaj trenutno nalazi.

Ako im se to ne sviđa, korisnici mogu kroz Podešavanja (Settings > Display > Screen Mode > Color balance) podesiti toplinu crvene, zelene i plave boje po svom ukusu.

Novi Infinity ekrani Galaxy-a S8 i S8+ fokus su novosti, koje donose dva nova zmaja pa bi zaista bilo gadno da je ovo nekakva hardverska mana.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.