Vratite podatke sa USB Flash-a sa Wondershare Data Recovery alatom


Slučajno ste sa USB-a obrisali važan dokument, ili ga vam je prijatelj formatirao, a na njemu su bile fotografije sa bitnog događaja. Koji god da je razlog u pitanju, sigurno ste se ozbiljno iznervirali, a na kraju pomirli sa činjenicom da su podaci zauvek izgubljeni. Ili nisu?

Wondershare Data Recovery je program koji će vam u samo nekoliko klikova omogućiti da vratite podatke sa kompletnog hard diska, USB memorije, obrisane iz kante ili sa desktopa. Postoji i mogućnost da pronađete fajlove, čak iako se ne sećate gde su oni bili, što je velika prednost.

Kako bi vam pokazali o koliko moćnom alatu se radi, pokazaćemo vam kako da vratite fotografije sa USB-a u svega par koraka.

Nakon instalacije, pokrenite program, gde će vas dočekati obaveštenje je potrebno da odgovorite na dva jednostavna pitanja kako bi vratili izgubljene podatke.



Izaberite koji tip fajla tražite. Mi ćemo izabrati fotografije.



Sada je potrebno da kažete gde su bili izgubljeni podaci. Ubacite USB flash u računar i izaberite "External removable device".



Ovde možete da izaberete dubinsko skeniranje koje se preporučuje za povratak dobro formatiranih memorija. Tu je i opcija koja će vratiti fajlove sa originalnim nazivima, ali za to je potrebno malo više vremena. Označite željene opcije i kliknite start.



Nakon nekoliko trenutaka, dobićete spisak svih pronađenih fajlova. Fajlovi koji su dosta oštećeni prikazani su sa crvenim kružićem. Prikazan je naziv, veličina, mesto gde se fajl nalazio, datum kreiranja i izmene. Ukoliko kliknete na pojedinačnu stavku, dobićete pregled.



Možete da sačuvate skenirani rezultat, ili da odmah pokrenete oporavak. Izaberite jedan, više ili sve fajlove i kliknite na "Recover". Odredite gde će se fajlovi vratiti i sačekajte par trenutaka dok se izvrši proces vraćanja. To bi bilo to. Vaši izgubljeni fajlovi su vraćeni!





Zanimljivo je da program vraća gotovo sve tipove fajlova. Tako recimo za slike, pored standardnih JPG, PNG i BMP fajalova, moguće je vratiti i Photoshop i Illustrator fajlove. Sve ovo nam govori da je Wondershare Data Recovery najbolji softver za vraćanje podataka sa USB flash medija. Naravno, biće vam od pomoći i za vraćanje podataka sa hard diska. Još detaljnije uputstvo pogledajte u članku Recover data from USB flash drive.

Wondershare Data Recovery po promotivnim cenama možete kupiti putem zvaničnog sajta, klikom ovde, a napomenimo da je dostupan i besplatan probni period kako bi se uverili u superiornost programa.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.