HTC U 11 dolazi sa 6 GB RAM-a, procurele detaljne specifikacije?


HTC se 16. maja uključuje u ovogodišnju bitku za tron kralja ili kraljice Android-a svojim HTC U 11 borcem. Sada je procurela grafika s prodajnog pakovanja otkriva da će ovaj smartphone raspolagati i sa 6 GB RAM-a. Imamo najdetaljnije specifikacije do sada.

HTC U 11 će prema onome što ovde imamo da vidimo biti opremljen 5.5-inčnim ekranom u Quad HD rezoluciji zaštićenim Gorilla Glass 5 staklom. Pokretačka mašina mu je Snapdragon 835, a ovaj dotični model ima 6 GB RAM-a i 128 GB data memorije, proširive microSD karticama.

Potvrđene su i 12 MP f/1.7 OIS UltraPixel 3 kamera sa superbrzim autofokusom nazad te 16 MP kamera napred s podrškom za snimanje 3D zvuka, kao što smo videli na modelu HTC U Ultra.



Kad smo kod zvuka, navodi se i HTC BoomSound zvuk te Usonic slušalice sa aktivnom supresijom okolne buke, najverovatnije sa USB C konekcijom.

Vidimo i podršku za dual SIM rad te, čitač otisaka, QC 3.0 brzo punjenje (zar ne bi trebalo da bude QC 4.0?) i nove Sense Edge trikove.

Za pretpostaviti je da će osnovni model HTC-a U 11 ipak raspolagati sa 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije jer takvi su modeli do sada bili viđani u benchmark testovima.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.