MacBook linija dobija nove procesore


Apple-ova tradicionalna developerska konferencija WWDC održaće se za oko tri nedelje u kalifornijskom San Joseu, a već smo saznali da bi na njoj, osim novih verzija OS-ova, trebali da budu predstavljeni novi iPad i prvi Apple-ov pametni zvučnik.

Sada, pak, od Bloomberg-a saznajemo i neke nove informacije. Na ovogodišnjem WWDC-u biće, navodno, predstavljeni i osveženi MacBook laptopovi, kao odgovor na nedavno predstavljenu liniju Microsoft Surface laptopa.

Nadogradnju s novim Intel-ovim procesorima trebala bi da dobiju tri modela. Pre svega tu je MacBook Pro koji će dobiti noviju verziju Kaby Lake procesora. 12-inčni MacBook i 13-inčni MacBook Air takođe bi trebali da dobiju novo Intel-ovo "srce", pa bi tako korisnici imali veći izbor novih laptopova sa novim specifikacijama. Spolja bi izgled svih spomenutih modela trebao da ostane nepromenjen.

Podsetimo, Apple je nakon predstavljanja poslednje generacije MacBook-a dobio kritike na račun procesorske snage istih, jer su izradili uređaje koji su inferiorni konkurentskima i optimizovani za manju potrošnju baterije umesto da se fokusiraju na performanse. Za 20-ak dana videćemo hoće li nova linija MacBook-a uspeti da pomiri ova sveta.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.