Sve što ste hteli da znate o binarnim opcijama, ali ste oklevali da pitate


S pojavom interneta, mnogim ljudima iz različitih delova sveta postalo je lakše da sami zarađuju novac. Postoji više mogućnosti za ljude koji nemaju veliku ušteđevinu, ali imaju talenat i inteligenciju da ostvare svoje snove.

Jedan od najlakših načina za zarađivanje preko interneta – binarne opcije. Ova mogućnost nudi, na primer, brokera Binatex. Jedan je od najboljih brokera na području bivšeg Sovjetskog Saveza koji je izašao na svetsko tržište.

Ukoliko želite da zarađujete novac preko interneta i učinite to svojim osnovnim izvorom prihoda, onda obavezno morate da pročitate ovaj članak. Dobićete odgovore na sva svoja pitanja.

Šta su binarne opcije?
Binarna opcija je finansijska mogućnost u kojoj je isplata ili neki fiksni novčani iznos, ili ništa. Ali trgovac treba da razume rizike i nagrade ovih često pogrešno svaćenih instrumenata. Binarne opcije se razlikuju od tradicionalnih opcija.

Binarna opcija predstavlja transakciju kada trebate da odredite u kom smeru će se kretati cena vrednosti: GORE ili DOLE.

Da biste zaradili novac, a ne izgubili novac koristeći binarne opcije, trebate da budete u stanju da predvidite kako će tržište da izgleda.

Jedinstvenost binarnih opcija leži u tome da biste zaradili novac, ne morate dugo da čekate kao kada koristite depozit u banci. Vi birate vreme nakon koga ćete biti isplaćeni za svoju prognozu kretanja cena vrednosti (isticanje opcije). Trgovac treba da razume rizike i prednosti ovih često pogrešno shvaćenih instrumenata.

Koristeći samo dva izbora za trgovanje, trgovac može da ostvari i preko 90% povrata uložene sume i da to ponovi svakih 60 sekundi!

Ipak, nije sve tako jednostavno kao što se može učiniti na prvi pogled.

Prilikom odgovora na pitanje: „Šta su binarne opcije?“, vredi napomenuti da ovo nije čarobni štapić koji će jednim zamahom da vam donese ogroman profit. Postoji rizik u svakom poslu: mogli biste da izgubite celi iznos u svojoj trgovini.

Binarne opcije se nisu pojavile juče ili prekjuče, postoje dugo vremena, ali su bile dostupne samo velikim evropskim i američkim trgovcima na berzama. Ali 2008. godine, Čikaški odbor za promet opcijama (Chicago Board Options Exchange) odobrio je upotrebu celog arsenala izvedenih instrumenata i privatnih trgovaca.

Kako da naučite da trgujete binarnim opcijama
Kako da naučite kako da trgujete binarnim opcijama? Ovo pitanje postavljaju svi novi trgovci. Da biste razumeli kako da uspešno trgujete binarnim opcijama, redovno zarađujete na njima i osetite zadovoljsvo rada na finansijskim tržištima, trebaće nešto vremena i truda.

Da počnete da zarađujete na binarnim opcijama, trebate da pronađete brokera.

Mnogo čitajte o ovoj temi, gledajte snimke, vežbajte na demo računu. Sve neophodne informacije o tome kako da trgujete binarnim opcijama naći ćete na većini platformi za trgovanje. Izaberite vrednost, vreme isteka, smer kretanja promene – iznad ili ispod navedite iznos transakcije i krenite! Počnite sa najjednostavnijom binarnom opcijom „iznad/ispod“, sa najpopularnijim vrednostima – EUR/USD, naftom, deonicama kompanija Epl ili Fejsbuk, novostima ili trgovcem Trade Journal. Sistemski pristup i poslovna disciplina će pomoći pri učenju kako samostalno trgovati binarnim opcijama.

Ako imate bilo kakvih pitanja, uvek možete da kontaktirate podršku za korisnike koju nudi kompanija ili svog menadžera.

Ova metoda odgovara onima koji više vole da uče kroz praksu ili onima koji su već upoznati sa trgovanjem preko interneta, trgovanjem na berzi ili na tržištu foreksa.

Ova platforma za trgovanje je dizajnirana da udovolji željama i početnika i iskusnih trgovaca. Veoma brzo ćete shvatiti sve jednostavne mehanizme transakcija binarnih opcija, naučiti da sklapate poslove sa bilo kojom vrstom binarnih opcija vezanih za bilo koju vrednost i bilo koje vreme isteka. A, ako budete imali bilo kakvih pitanja, vaš menadžer će vam pomoći da odgovorite na njih.
Binatex

Binatex je pouzdan broker binarnim opcijama. Ovaj broker nudi minimalni depozit za binarne opcije – 10$.

Binatex je uspeo da stvori uslugu visokog kvaliteta koja trgovcima omogućava da se u potpunosti fokusiraju na trgovinu binarnim opcijama. Brza platforma opremljena je tehničkim alatima i omogućava udobno trgovanje na profesionalnom nivou. Preko 50 osnovnih vrednosti sa visokom profitabilnošću obezbeđuju razne mogućnosti za trgovanje.

Tim za podršku će vam uvek rado pomoći 24/7. Pogodne metode za preuzimanje novca omogućavaju brzo izvođenje zahteva za preuzimanje. Besplatan demo račun i obuka u školi koji su namenjeni trgovcima početnicima pomoći će novajlijama da brzo nauče kako da zarađuju novac.

Ali zapamtite naš savet. Pre nego što počnete da trgujete, obavezno pažljivo proučite i proverite teoriju u praksi. Ovo možete da uradite upotrebom demo računa.

Tekst i foto: Promo

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2017 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.