Galaxy C10 stiže sa 6 GB RAM-a i dvostrukom kamerom


Pre desetak dana tviteraš OnLeaks objavio je prve rendere Samsung-ovog telefona Galaxy C10. Sada nam pak stižu i nešto konkretnije informacije vezano uz hardver koji će se naći unutar kućišta.

Podsetimo, Galaxy C10 biće Samsung-ov prvi telefon sa dve pozadinske kamere i na tržištu bi se trebao pojaviti tokom trećeg tromesečija 2017. godine. Kineski izvor navodi kako će imati Qualcomm-ov SoC – Snapdragon 660, 6 GB RAM-a i 6-inčni ekran FHD rezolucije.



Izvor navodi kako postoji mogućnost i da ukoliko ne bude bilo moguće na vreme proizvesti dovoljan broj Snapdrag-ona da deo Galaxy C10 dobije Samsung-ov šesterojezgreni SoC – Exynos 7872. Ali, o tome će se više znati nakon službenog predstavljanja.


Dalje, Galaxy C10 imaće bateriju kapaciteta 4.000 mAh i dve različite varijante – sa 64 GB i 128 GB interne memorije. Sudeći prema zadnjim renderima telefon bi mogao da ima i Bixby dugme.

Na tržištu se očekuje najkasnije do kraja juna po početnoj ceni od oko 515 USD, što je prema izvoru cena za 64-gigabajtni model.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.