Galaxy Note 8 na renderu u koralno-plavoj boji?


Sledeći Samsung-ov uređaj, kojeg mnogi s nestrpljenjem očekuju je novi Galaxy Note 8. Spekulacija o njegovu dizajnu i funkcijama je sve više, a juče je objavljen još jedan render, koji Note 8 prikazuje u hit koralno-plavoj boji Galaxy-a Note 7.

Neke je prekjuče razočarala izjava Samsung-ovog zvaničnika, koji je demantovao čitač otisaka integrisan u ekran nadolazećeg Galaxy-a Note 8. Dotični je ponovio kako kompanija testira više opcija, ali i potvrdio kako nisu uspeli u kvalitetnoj implementaciji čitača otisaka ispod ekranskog stakla. Takav čitač će navodno imati iPhone 8 iz Apple-a, koji takođe stiže ove jeseni.

Ovaj render najlepše do sada ocrtava mogući dizajn novog Galaxy-a Note 8 u popularnoj koralno-plavoj boji i s novom duo kamerom na leđima. Ovde opet ne vidimo čitač otisaka pa ovaj render primite s dobrom dozom rezerve.

Možete se kladiti da će Note 8 imati novi Samsung-ov Infinity ekran kao Galaxy S8 i S8+ a prednjoj strani za čitač otisaka nema mesta, osim ako nije integrisan u sam ekran.

Moguće je da je ovo tek jedan od prototipa s čitačem otisaka na prednjoj strani, ali ne mora značiti da će biti i konačni.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.