Honor predstavio svoj novi flegšip model – Honor 9


Brend Honor je danas u Berlinu zvanično predstavio Honor 9, svoj flegšip model za 2017. godinu. Uz slogan ,,Uhvati svetlo”, Honor 9 se ističe predivnim 3D staklom i metalnim okvirom koji stvaraju suptilan metalni odsjaj - nešto potpuno novo u dizajnu pametnih telefona. Sa unapređenom kamerom sa dvostrukim sočivom od 20MP + 12MP, odličnim kvalitetom zvuka i snažnim jezgrom procesora, ovaj telefon će omogućiti milenijalcima da istražuju i uživaju u svetu oko sebe.
,,U 2017. godini se dogodila renesanasa u dizajniranju pametnih telefona, a Honor 9 je predvodnik ovog trenda koji objedinjuje najbolje iz mode, kvaliteta izrade i inženjerskog rada”, rekao je George Zhao, President of Honor i dodao: ,,Savremeni dizajn, predivni odsjaj svetlosti i futurističke boje telefona Honor 9 će milenijalcima omogućiti da se istaknu i izraze svoju snažnu individualnost.”



Uzbudljiv dizajn
Honor 9 se proizvodi u više pažljivo biranih nijansi, inspirisanih vodećim modnim trendovima. Predvodnik ove nove palete boja je Glacier Gray, jednistvena boja koju je osmislio brend Honor. Plavi tonovi na sivoj boji su inspirisani plavim ledom, retkim fenomenom koji oduzima dah i koji se može naći u polarnim predelima. Glacier Gray takođe ima svetli metalik srebrni odsjaj, koji doslovno dočarava jedan od najpopularnijih modnih trendova u 2017. godini - elegantne srebrno-sive pramenove.
Nasleđujući nagrađivani stakleni dizajn modela Honor 8, telefon Honor 9 ga podiže na još viši nivo pomoću predivnog 3D stakla napravljenog iz 15 izuzetno pažljivo odabranih slojeva. Svetlost se reflektuje sa zadnje strane na zadivljujuć i uvek drugačiji način i time prirodnu svetlost transformiše u najbolju dodatnu opremu ovog telefona. Peskirani metalni okvir takođe okružuje telefon uz suptilan metalni odsjaj.

Unapređena kamera sa dvostrukim sočivom
Unapređena kamera sa dvostrukim sočivom na telefonu Honor 9 uparuje RGB sočivo u boji od 12MP i monohromatsko sočivo od 20MP. RGB sočivo verno slika živopisne detalje boja iz sveta oko nas, dok monohromatsko sočivo obezbeđuje dodatni kontrast i detaljnost informacija na nivou koji ne bi bio moguć sa RGB sočivom, čak i kada bi imao isti broj piksela. Kvalitet monohromatskog sočiva, uz odlike kao što je kombinovanje piksela, omogućavaju telefonu Honor 9 da stvara najbolje fotografije pri slabijem osvetljenju u celoj industriji. Monohromatsko sočivo može da radi i samostalno i proizvede prave monohromatske slike.

Honor 9 poseduje sposobnost pravljenja pokretnih slika koje prikazuju šta se dogodilo neposredno pre i nakon što je slika nastala. Pored pokretnih slika, izuzetno je korisna i opcija slikanja portreta. Ona čini kožu lica sjajnom i nudi druga podešavanja koja garantuju da će svaki selfi biti predivan.

Honor 9 takođe može da pravi ultra-kvalitetne 4K video snimke koji umanjuju zamućenost, kompenzuju bilo koji neplanirani pokret uređajem i stvaraju mnogo stabilnije snimke.



Snažno jezgro
Unutar kućišta Honor 9 poseduje Kirin 960 čipset, sa 4GB RAM memorijom i sistemom EMUI 5.1. Ove tehnologije sledeće generacije oslobađaju pun potencijal CPU i GPU procesora ovog telefona i korisnicima pružaju poboljšano iskustvo u nekim od glavnih operacija, kao što je igranje igrica.

Honor 9 milenijalcima takođe donosi sjajan zvuk pomoću zvučnog efekta Huawei Histen, Gremijem nagrađivani producent Rainer Maillard je doprineo boljoj optimizaciji kvlaiteta zvuka, dok je saradnja sa kompanijom Monster donela Honor Purity, jedinstveni sistem izjednačavanja zvuka koji je ekskluzivno dizajniran za Honor 9.

Huawei Histen, najnovija tehnologija ultra-širokog 3D zvučnog polja se nalazi u telefonu Honor 9. Zahvaljujući toj tehnologiji, dostupna su tri zvučna režima prilagođena za različite scenarije: režim Near istuče slojevitost i nijanse zvuka i pogodan je za slušanje sporije i tihe muzike; režim Front pojačava bas i namenjen je stvaranju bioskopskog audio doživljaja; režim Wide imitira akustiku koncertne dvorane i optimizovan je za pojačano slušanje složene muzike sa sjajnom dubinom zvuka.

Dodatna oprema koja naglašava stil korisnika
Da bi dodatno istakla stilski izgled telefona Honor 9, kompanija Honor takođe predstavlja seriju dodatne opreme koja korisnicima omogućava da budu drugačiji, uključujući slušalice Honor Sport Bluetooth, Honor Band 3 i slušalice Honor Monster.

Zahvaljujući novim Honor Sport Bluetooth slušalicama, mladi mogu da idu u uzbudljive avanture uz konstantno slušanje muzike i opciju razgovaranja telefonom bez korišćenja ruku. Honor Band 3 može precizno da meri puls, prati kvalitet sna i čuva podatke o trčanju čime korisnicima pomaže da prate podatke o svom zdravlju. Poseduje otpornost na vodu do 50m i prodaje se u bojama Dynamic Orange, Classic Navy Blue and Carbon Black. Biće pušten u prodaju u Evropi po preporučenoj maloprodajnoj ceni u iznosu od 500 evra.



Tekst: PR
Foto: PR / IT vesti

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.