Note 7 se vraća 7. jula sa Bixby asistentom


Redizajnirani Samsung Galaxy Note 7 uređaji su skoro spremni za lansiranje, kako se ispostavilo.

Redizajnirani model će se zvati Galaxy Note FE, prema novom izveštaju Samsung-a. Čuli smo to ime i ranije, ali Galaxy Note 7R je takođe plutao u glasinama kao mogući nadimak za uređaj.

U svakom slučaju, Note FE modeli su očigledno spremni za lansiranje u Koreji 7. jula, sedam dana kasnije nego što se prvobitno mislilo. Razlog kašnjenja je taj da je Samsung odlučio da ima više uređaja na raspolaganju – 450.000 u odnosu na 300.000- što je prvobitno planirano. To je povećanje zaliha od 50%, pa pretpostavljamo da su Korejski trgovci uvereni da će prodaja ići sasvim dobro.

Note FE će biti prvi pametni telefon u toj seriji sa Bixby virtuelnim asistentom, navodi se u izveštaju. To se, kako vidimo na slici iznad, odnosi na Bixby početnu feed karticu koja se nalazi na levoj strani početnog ekrana. Izgleda kao Bixby Voice, virtuelni pomoćnik sa kojim možete razgovarati.

Redizajnirani modeli će se prodavati za oko 618$ ili 552€ prema trenutnim informacijama. Za sada je nejasno kada će se Galaxy Note FE pojaviti na drugim tržištima, ali mi očekujemo da svoj globalni debi napravi u Južnoj Koreji – pa gde god ga lansira, to će uraditi nakon 7. jula.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.