OnePlus 5 stiže 20. juna


Nakon mnoštva teasera i glasina o ovogodišnjem ubici flagshipa, juče je procurela pozivnica o službenom predstavljanju, na kojem će OnePlus preostale krpice sa uređaja skinuti 20. juna, iako se moglo čuti da će se to dogoditi pet dana ranije.

Dakle, za nekih dve nedelje napokon ćemo videti kako OnePlus 5 izgleda, te saznati sve detalje o njemu. Do sada smo saznali da će uređaj biti pokretan Qualcomm-ovim Snapdragon-om 835 u kombinaciji sa barem 6 GB RAM-a, možda i 8.

Ove godine OnePlus na poleđini donosi dvostruku kameru sa tehnologijom razvijenom u saradnji sa kompanijom DxO, ali i jaču bateriju, koja bi se trebala smestiti u još tanjem kućištu od prethodnog. Jedan izvor tvrdi da će imati kapacitet od 3600, dok je realniji onaj koji govori o 3300 mAh.

Osnovni model bi opet trebao da kreće sa 64 GB interne memorije, a cena bi mogla iznositi nešto više nego prođle godine. Naime, OnePlus 3 je u trenutku izlaženja koštao 399 evra, a prognoze za OnePlus 5 idu do 450.

Bilo kako bilo, za 20. juna pripremite kokice i gledajte kako OnePlus još jednom izaziva dvostruko skuplju konkurenciju.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.