Procureo render Galaxy Note 8 smartphonea?


Kako se približava avgust, tako se bespućima interneta pojavljuje sve više glasina o Samsung-ovom jesenskom top modelu, koji bi trebao da stigne pod imenom Galaxy Note 8. Podsetimo, nakon prošlogodišnjeg debakla sa Note-om 7, bilo je upitno hoće li Samsung uopšte nastaviti da koristi Note brand, ali kasnije je i samo vodstvo kompanije potvrdilo glasine koje su upućivale na to.

U međuvremenu se moglo čuti da će Note 8 sa dizajnerske strane biti zapravo S8 Plus sa dodatkom olovke, ali bi mu se dijagonala ekrana trebala rastegnuti za 0,1 inča, dakle na 6,3.

Sada tako stiže navodni službeni render ovog uređaja koji samo potvrđuje dosadašnje informacije. Dakle, veće razlike u dizajnu neće biti, a prema priznanju jednog od Samsung-ovih managera, čitač otisaka prstiju bi ponovo mogao da bude smešten na poleđinu, ali se ovoga puta nadamo da će, za razliku od S8 dvojca, ipak imati logičniju lokaciju.

Spominje se i dvostruka kamera na poleđini sa senzorima od 12 i 13 megapiksela, dok bi se napred trebala naći 8-megapikselna. Pokretačka grupa bi trebala da bude ista kao kod S-osmice, ali postoji izvesna šansa da Qualcomm izbaci Snapdragon 836, koji bi stigao kao poboljšana verzija postojeće 835-ice.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.