[VIDEO] OnePlus 5 odličan na testu izdržljivosti


Popularni YouTuber JerryRigEverything podvrgnuo je svojoj torturi i novi OnePlus 5. Ovaj je pak sve to stočki izdržao i test položio visokom ocenom.

Novi OnePlus 5 napokon je predstavljen kako bi posramio aktuelne, a s obzirom na 8 GB RAM-a, vrlo izgledno i buduće top modele.

Da će sa Snapdragon-om 835 i do 8 GB radne memorije bez problema osigurati vrhunske performanse, iako su već uhvaćeni u varanju na AnTuTu testovima. Ono što je upitno je koliko Android OS uopšte može iskoristiti tih 8 GB RAM-a.

Kompanija je veliku pažnju ove godine posvetila i kamerama, koje na papiru zvuče jako dobro, ali koliko se vidi u prvim recenzijama, opet se nisu pokazale boljim od konkurentskih iz top segmenta.

OnePlus 5 dolazi u najtanjem do sada staklo-metalnom kućištu sa Gorilla Glass 5 staklom na prednjoj strani i preko sočiva kamere na leđima te keramikom preko čitača otisaka.

U videu ispod JerryRigEverything ga je napao svojim standardnim setom oružja, otvorenim plamenom, a pokušao ga je i savinuti. OnePlus 5 se tu pokazao prilično izdržljivim, a ako niste slabih živaca, pogledajte sve i sami:

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.