Vlasnici iPhone-a potrošili čak 14 milijardi dolara na popravke

Apple-ov iPhone krenuo je u prodaju pre 10 godina i s vremenom je postao sve snažniji i kvalitetniji, ali s godinama su njegovi vlasnici potrošili otprilike 14 milijardi dolara na popravke i zamjene.

Do ovog broja došla je kompanija Square Trade koja nudi dodatne garancije na raznu elektroniku. U svom izveštaju "Decenije šteta" analizirali kako smo se sve ponašali prema telefonima i otkrili da je skoro polovicna svih vlasnika iPhone-a razbijala ekrane, čak i kad su odlučii staviti neku dodatnu zaštitu. Većinom se tu radilo o štetama kad su ljudi radili više stvari odjednom.

Podaci pokazuju i da ne treba biti preterako aktivan da bi razbili telefon. Tako 57% izgleda za razbijanje telefona imaju oni koji su više od 4 sata na društvenim mrežama ili pak 46% oni koji na posao idu peške, biciklom ili javnim prevozom. Istraživanje je pokazalo da je samo 21% sportista razbilo svoj telefon.

Apple kaže da je najnoviji iPhone i do sada najbolji, ali video Square Tradea pokazuje kako u susretu s podom prolazi slično kao i prvi iPhone.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.