Emoji film je stigao, kritike su očajne


Emojiji, emotikoni, ili kako smo ih nekada nazivali "smileyi", postali su gotovo pa zamena za normalnu komunikaciju, i iz raznih chat aplikacija kod mlađih su naraštaja gotovo istisnuli korišćenje reči. Njihovu popularnost je odlučio da iskoristi filmski studio Sony Pictures Entertainment i bacio se na posao izrade – filma o emojijima. Ovakva ideja odmah je naišla na oštre kritike i teško da je iko njome bio oduševljen, a raspoloženje se nije promenilo ni kada je film zgotovljen.

Nemaštovito nazvan animirani film The Emoji Movie vrti se oko "skrivenog sveta unutar telefona", u kojem žive ovi šareni likovi. Ovih dana je film prikazan kritičarima, pre službene premijere koja se očekuje ove nedelje – i oni su ga, blage rečeno, uništili.

IMDB trenuto ima ocenu za ovo "remek delo" 1,5 od mogućih 10, dok je na Rotten Tomatoes u trenutku nastanka ove vesti ocena tek 6% (od, naravno maksimalnih 100%). Najbolja preporuka za ovaj film je, dakle – zaobići u širokom luku. Ako vam je baš do patnje, u nastavku prenosimo jedan od trailera.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.