Američkim kupcima Note7 telefona Samsung je osigurao do 425$ popusta za Note8


Samsung je predstavio svoj najnoviji telefon iz Note serije – Galaxy Note8. Kroz koju nedelju kreće i prodaja na svetskim tržištima među kojima se nalazi i Srbija.

Ali, čini se kako će američki kupci koji su prethodno kupili, pa bili primorani da vrate Note7 proći nešto bolje u odnosu na ostale. Samsung je za njih pripremio posebni popust pri kupovini novog Note-a 8, a koji može iznositi do maksimalno 425 USD.

Prema utvrđenim pravilima, Amerikanci koji budu želeli da iskoriste popust pri kupovini Notea8 moraće Samsung-u ostaviti svoj trenutni telefon. Zavisno od modela telefona zavisiće i visina popusta.

Neki od uslova koje je Samsung odredio su da telefoni moraju da budu neoštećeni, ispravni, otključani (uklonjene lozinke) te da korisnici moraju prethodno s njih ukloniti sav privatni sadržaj. Isto vredi i za dodatnu opremu poput maski i sl. koje kako navode iz Samsung-a neće naknadno vraćati vlasnicima.

Akcija unutar Trade-In Device programa trenutno važi samo za američko tržište i nije poznato hoće li istu ili sličnu akciju Samsung imati i za ostala tržišta.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.