Apple priprema novi iPhone SE za prvi kvartal sledeće godine


Iako su neke prethodne glasine govorile kako Apple ne namerava da predstavi naslednika svojeg kompaktnog 4-inčnog pametnog telefona iPhone SE, čini se da je naslednik ipak u pripremi i da bi na tržište trebao da stigne u prvoj polovini sledeće godine.

Nova generacija iPhone SE uređaja trebala bi da bude proizvedena u novoj fabrici u indijskom Bangaloreu koju gradi tajvanska kompanija Wistron, koja je ujedno i trenutni proizvođač iPhone SE uređaja prve generacije u Indiji. Apple iPhone SE 2 bi na indijsko tržište trebao da dođe u prvom kvartalu sledeće godine, što se poklapa sa izlaskom na ostala svetska tržišta.

Što se tiče njegovih funkcija, sve je za sada samo na nivou glasina, ali spominje se 4 ili 4,2-inčni ekran, Apple-ov A10 čip, 2 GB RAM-a, 12-megapikselna zadnja kamera identična onoj kakva se može naći na iPhone 7 modelu, 5-megapikselna selfie kamera te novi iOS 11 sistem.

Tu je još i Touch ID senzor kakav se može naći na iPhone 6S modelu, baterija sa kapacitetom od 1700 mAh (povećanje u odnosu na prvi model sa baterijom od 1624 mAh), kao i 32 odnosno 128 GB interne memorije.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.