DisplayMate: Galaxy Note 8 ima najbolji smartphone ekran ikad


Nema sumnje u to da Samsung može napraviti neke od najboljih ekrana na tržištu. Na kraju krajeva, Samsung proizvodi sopstvene televizore i čak isporučuje ploče drugim proizvođačima televizora.

Sa toliko iskustva i istraživanja pod svojim pojasom, Samsung je spreman da pomakne granice svog sopstvenog smartphone ekrana do te mere da Samsung nadmaši sopstvene pametne telefone na testovima DisplayMate-a.

Za primer, Samsung Galaxy S8 je takođe postigao A + na DisplayMate testu (Galaxy S7 i S7edge su u prošlosti dobili istu ocenu), a Galaxy Note 8 je pobedio odličan rezultat S8 modela. Za početak, Note 8 ekran ima 22% veće osvetljenje od Galaxy S8, dostigavši 1.200 nita, što je veoma impresivno. Naravno, Note 8 dobija iste HDR sertifikate koje je dobio i S8.

Ostali rezultati uključuju: Full 100% gamut boja koji se koristi na 4K televizorima certifikovanim od strane UHD saveza. Veća prirodna boja sa dubljom crvenom bojom. 112% DCI-P3 i 141% sRGB. Samsung nudi širok izbor kalibracija boja i fino podešavanje balansa ekrana.

Drago nam je što smo imali mogućnost pokazati sve prednosti ekrana Galaxy Note 8 uređaja kroz naš proces testiranja, izjavili su iz DisplayMate-a.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.