LG predstavio V30 smartphone


Nakon niza procurelih slika, specifikacija i ostalih detalja, ali i teasera puštanih od strane same kompanije, LG je danas i službeno predstavio LG V30.

Kao što se i očekivalo, novi LG-ev top model dolazi sa 6-inčnim ekranom u 18:9 odnosu, dakle nešto je veći od modela G6, ali manji Samsung-a Galaxy S8 Plus. Za razliku od prethodnika, V30 nema dodatni ekran, već koristi svojevrsno softversko rešenje u vidu plutajućeg menija.

I ovaj model donosi maksimalno proširenje ekrana u odnosu na okvir, pa tako procenat pokrivenosti ukupne površine iznosi 82%. Pored toga, novi P-OLED podržava HDR10 tehnologiju i Always On.



Glavni adut novog LG-a je kamera. Već smo pre saznali da se radi o prvoj takvoj u svetu smartfona. Jedna od dve zadnje kamere ima otvor blende f/1.6, što je najviše u nekom smartfonu do sada. Naime, svi ostali kreću od f/1.7, a nemali broj ih još uvek koristi f/2.0 i veće. Druga kamera u dvostrukom setu je širokokutna, a raspolaže sa f/1.9 otvorom blende.



Ispod haube kuca Snapdragon 835, a količina RAM-a iznosi 4 GB. U ponudi su varijante sa 64 i 128 GB interne memorije, a tu je i ulaz za memorijske kartice, 3,5 mm audio ulaz i 3300 mAh baterija. Na kraju recimo da je uređaj vodootporan i dolazi sa IP68 sertifikatom, a tu je i podrška za QuadDAC za audiofile.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.