Nokia 2 - procureli služeni renderi?


Evan Blass je ovog puta na svojem službenom Twitter profilu objavio četiri fotografije na kojima se vidi buduća Nokia 2. Budući da se radi o press renderima možemo s gotovo 100-postotnom sigurnošću reći kako će dotična ovako i izgledati po dolasku u trgovine.

Kao što je i bilo za očekivati od uređaja koji će predstavljati donji deo Nokijine ponude – Nokia 2 neće imati tanke okvire oko ekrana. Takođe na fotografijama se vidi da je izostavljen i skener otiska prsta.



Nedavni benchmark testovi otkrili su kako možemo očekivati uređaj sa Snapdragon-om iz serije 200 (210/212), 1 GB RAM-a i sa samo 8 GB interne memorije. Što se kamera tiče, sa prednje strane trebala bi se nalaziti kamera od 5 MP, a sa zadnje od 8 MP.

Takođe prema FCC-ovoj dokumentaciji kapacitet baterije biće 4.000 mAh, što bi u konfiguraciji sa slabijim hardverom trebalo u konačnici rezultirati sa dugotrajnim radom sa samo jednim punjenjem.

Iz Press rendera vidljivo je kako će i Nokia 2 stići sa čistim Android-om i to Nougat-om. Nokia 2 će sudeći prema fotografijama podržavati i 4G LTE mreže.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.