Procurelo sve što će Google predstaviti 4. oktobra


Google je nedavno najavio kako će 4. oktobra održati događaj na kojem će predstaviti nove telefone iz serije Pixel. Osim Pixel 2 i Pixel 2 XL telefona tog dana biće predstavljen i novi mini zvučnik (Google Home Mini), konvertibilni laptop (Pixelbook) te ovogodišnja verzija VR headseta (Google Daydream View 2017).

Internet stranica droidlife uspela se dokopati rendera spomenutih uređaja te saznati kakve će im biti cene po dolasku na tržište. Prema izvoru, Pixel 2 stići će u tri različite boje – Kinda Blue, Clearly White i Just Black dok će se veći Pixel XL 2 model moći nabaviti u samo dvije – Just Black i Black & White.

Izvor navodi kako će cena manjeg modela (Pixel 2) ostati identična prošlogodišnjem modelu – 649 i 749 USD, s tim da će podatkovni prostor početnog modela biti udvostručen sa 32 na 64 GB. No, isti recept Google neće primeniti za Pixel 2 XL model za kojeg će povećanje prostora sa 32 GB na 64 GB naplatiti dodatnih 80 USD, čime će cijena skočiti na 849 USD. Dodatnih 80 USD platiće i kupci Pixel XL 2 modela, ali oni neće dobiti veći data prostor već će ostati na 128 GB. Pixel XL 2 prema izvoru koštaće 949 USD.



Google će istog dana predstaviti i Google Home Mini – pametni zvučnik manjih dimenzija u odnosu na Google Home. Dotični će takođe podržavati Google Assistant-a, ali zbog manjih dimenzija čini se kako neće imati mogućnost izmene baznog dela. Home Mini stići će u tri boje – Chalk, Charcoal i Coral i cena bi trebala da bude 49 USD.



Ove godine stiže i osveženi model Google-ovog Daydream View headseta. Kakve će tačno specifikacije imati za sada nije poznato. Iz priloženog rendera vidljivo je kako će materijal od kojeg će biti izrađen biti malo grublji u odnosu na prethodni model. I za ovaj gadget je Google pripremio tri boje – Charcoal, Fog i Coral, ali i 20 USD veću cijenu – Daydream View 2017 po dolasku u prodavnice koštaće 99 USD.



Za kraj smo ostavili i novi Chromebook – Pixelbook koji će uz promenu naziva doneti i mogućnost preklapanja čime ćete moći laptop lako pretvoriti u tablet i obrnuto. Što se data prostora tiče Pixelbook stiže u tri različita modela – s 128 GB, 256 GB i 512 GB, po početnim cenama od 1.199 USD, 1.399 USD i 1.749 USD. Kao dodatnu opremu Google će u ponudi imati i Pixelbook Pen za kojeg će na cenu Pixelbook-a trebati dodati još 99 USD.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.