Xiaomi Mi Note 3 stigao sa Snapdragon-om 660, 6 GB RAM-a i dvostrukom kamerom


Uz novi Mi Mix 2, koji je pobudio više zanimanja u javnosti, Xiaomi je predstavio i Mi Note 3. Reč je o pametnom telefonu koji izgledom, ali i funkcijama podseća na dva druga modela kineske kompanije.

Dizajnom dosta nalikuje postojećim Mi 5X te Mi 6 modelima te takođe kao i ti modeli dolazi sa dvostrukom zadnjom kamerom. U ovom slučaju Mi Note 3 je opremljen sa dve 12-megapikselne kamere (jedna kamera donosi širokougaono sočivo, dok druga donosi telefoto sočivo), a tu je i optička stabilizacija slike u 4 ose. Sa prednje strane nalazi se 16-megapkselna kamera koja sadrži mogućnost ulepšavanja selfie fotografija pomoću algoritama baziranih na veštačkoj inteligenciji.

Od Mi 5X modela pozajmljen je i izgled te Qualcomm-ov Snapdragon 660 čip sa osam Kryo 260 jezgara na taktu od 2,2 GHz. Ekran je 5,5-inčni sa rezolucijom od 1920 x 1080 piksela i maksimalnom svetlinom od 550 nita. Baterija ima kapacitet od 3500 mAh te podršku za Quick Charge 3.0 tehnologiju, kućište je aluminijumsko sa debljinom od 7 milimetara, a tu je i USB Type-C priključak.

Mi Note 3 se može dobiti u kombinaciji sa 6 GB RAM-a, 64 GB interne memorije i crnom bojom za oko 319 evra ili u kombinaciji sa 6 GB RAM-a, 128 GB interne memorije i plavom bojom za 370 evra. Mi Note 3 ne poseduje ulaz za microSD karticu, a njegova prodaja u Kini je krenula juče.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.