Apple ne odustaje Mac mini računara


Najmani stoni računar u Apple-ovoj ponudi, Mac mini, nije dobio nadogradnju već tri godine. U to su vreeme nadograđivani svi drugi modeli laptopova i desktopa, pa kada je nekoliko prezentacija u nizu prošlo bez spominjanja Mini-ja, Apple-ovi fanovi (ali i analitičari) počeli su počeli da spekulišu o tome da će ovaj maleni računar u skorijoj budućnosti izaći iz ponude.

Jedan korisnik je odlučio nedoumice razrešiti tako što je Timu Cooku poslao e-mail sa direktnim upitom – ima li Apple plan u dogledno vreme učiniti nešto po pitanju Mac-a mini. Zanimljivo, niti 24 sata kasnije Cook mu je na mail i odgovorio.

U svom odgovoru navodi kako i u Apple-u vole Mac mini. Dodao je da "nije vreme da se podele ikakvi detalji" ali da u kompaniji "planiraju da Mac mini bude važan deo njihove linije proizvoda u budućnosti". Korisnik Krar ovaj je odgovor odmah podelio sa portalom MacRumors. Oni, pak, zaključuju da ove godine nadogradnje ovog modela sigurno neće biti, ali da bi sledeće godine Apple mogao da izbaci unapređeni Mac mini sa, recimo, Kaby Lake četverojezgrenim procesorima.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.