Ekskluzivno: Testiramo Nokia 8 smartphone


Sredinom avgusta, Nokia je globalno predstavila najnoviji smartphone za koji je odmah naglašeno da nije u pitanju flagship. Nokia 8, dakle, nije flagship, ali se po specifikacijama može reći da jeste. Iako smo mislili da će trebati čitava večnost da ovaj model stigne u Srbiju, desilo se nešto što nas je iznenadilo. Juče je u našu redakciju stigla Nokia 8.

Dobili smo mogućnost da ekskluzivno, pre svih ostalih u Srbiji, a verovatno i u celom regionu, testiramo novi Nokijin smartphone koji cilja na najzahtevnije korisnike.



Nokia 8 ima ekran dijagonale 5,3 inča, rezolucija je 2560 x 1440 px. Uređaj je pokretan Snapdragon-om 835 u kombinaciji sa 4 GB RAM-a. Interna memorija raspolaže kapacitetom od 64 GB, a tu je i ulaz za memorijsku karticu. Sam uređaj je tanak 7,3 milimetra, što ga čini prilično elegantnim, a unutar kućišta je stala i baterija kapaciteta 3090 mAh. Operativni sistem je Android 7.1.1. Na poleđini tako dolaze dve 13 MP kamere, od kojih je jedna crno-bela, a prednja takođe ima 13 MP.

Trenutno nema informacija kada bi Nokia 8 mogla da se nađe u prodaji u Srbiji, niti po kojoj ceni.

Ukoliko imate neka pitanja vezana za ovaj model, slobodno ih postavite u komentarima.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, uključi se u diskusiju!
Broj komentara:
2
  1. Анониман kaže,

    Stvarno nema FM radio?


  2. Анониман kaže,

    koliko ima na antutu?


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.