iPhone X stiže tek u decembru, na eBay-u po 3.000 dolara


Najnoviji Apple-ov proizvod, iPhone X, na police prodavnica stiže, kao što je već bezbroj puta bilo najavljeno – 3. novembra, ali upućeni su u startu znali da će isporuke kasniti. Čini se da je Apple zaista naišao na prepreke u vidu nedovoljne količine 3D senzora za prepoznavanje lica, zbog čega ne može proizvesti dovoljnu količinu uređaja.

Iako je juče u celom svetu počele prednarudžbine (osim u Srbiji), obećani 3. novembar sada se pomerio na decembar. Naime, Apple prodavnice u SAD, Ujedinjenom Kraljevstvu, Kini, Japanu i mnogim drugim zemljama kao rok isporuke sada navode "šest nedelja", dok u Hong Kongu više uopšte nije dostupan.

Jasno je da su prve količine u prednarudžbinama brzo razgrabljene, a budući da su ograničene, logično je očekivati produženje rokova isporuke za nove.

Dakle, ako sada i odmah toliko žestoko želite iPhone X, teško ćete ga nabaviti, a ako ste jedan od onih koji su ga prednaručili dovoljno rano, možda je najbolje da svoj primerak, kad ga pokupite, stavite u oglasnik, jer ćete početkom sledeće godine, kad krenu redovne isporuke, za te novce moći da kupite dva, a možda i tri komada. Za one kojima se baš žuri, neka bace oko na eBay, gde je cene već dosežu i 3000 dolara.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.