LG G7 možda stigne već u januaru


Nakon što se nedavno počelo spekulisati da bi Samsung na CES-u, koji se u januaru održava u Las Vegasu, mogao otkriti detalje o svom budućem top modelu – Galaxy S9, korejski mediji javljaju da bi rano predstavljanje mogao doživeti i LG G7.

Business Korea navodi da u LG-u razmišljaju o lansiranju top modela u januaru, čime bi u određenoj meri stekli prednost pred Samsung-om, koji S9 u prodaju neće pustiti pre proleća. Ranije lansiranje LG-jevog top modela donekle i ima smisla, budući da prošle godine LG G6 nije pratio konkurenciju po pitanju procesora.

Tako bi LG G7 mogao koristiti aktuelni Snapdragon 835, koji bi bio logičan naslednik G-šestice sa Snapdragon-om 821, ali čim na proleće počnu stizati konkurentski modeli pokretani sledećom generacijom Qualcomm-ovih procesora, LG će ovakvom politikom opet upasti u drugi plan.

Nadamo se da su na prošlogodišnjem primeru ipak nešto naučili i da će se ove godine pričekati da najnoviji procesori budu dostupi, ne toliko zbog performansi, koliko zbog psihološkog faktora, koji očito igra ulogu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.