Microsoft predstavio svoj Galaxy Note 8


Microsoft je svoju ponudu mobilnih uređaja proširio sa još jednim Samsung-ovim modelom – Galaxy Note 8. Dotični dolazi u izdanju sa 64 GB interne memorije, otključan na sve mreže i sa gomilom predinstaliranih Microsoft-ovih mobilnih aplikacija.

Ali, čini se kako se Microsoft nije uspeo dogovoriti sa Samsungom oko zamene launchera sopstvenim, jer se isti ne nalazi instaliran na uređaju već se na internet stranicama navodi tek kao kompatibilan. Takođe, potencijalni kupci se upućuju na preuzimanje Microsoft Launchera putem Google Play-a.

Ali, zato su tu sve ostale Microsoft aplikacije – Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Cortana, To-Do, Edge, Skype i druge koje je Redmondski div razvio za Android. Što se hardvera tiče, identičan je standardnom modelu – 6,3-inčni QHD ekran, 6 GB RAM-a, 64 GB interne memorije, dvostruka pozadinska kamera (12 + 12 MP), selfie kamera od 8 MP, baterija kapaciteta 3.330 mAh te Android OS inačice 7.1.1. (Nougat).

Cena uređaja je inače 929,99 USD, ali Microsoft trenutno nudi popust od 150 USD čime je cena pala na prihvatljivijih, ali i dalje prilično visokih 779,99 USD. Detaljne specifikacije o uređaju dostupne su na službenim Microsoft-ovim stranicama.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.