Facebook uveo opciju za ''utišavanje'' prijatelja


Zahvaljujući Facebook-u svi imamo mogućnost sklapanja mnogih "prijateljstava" znatno brže nego u vreme kada nije bilo društvenih mreža. Posledica toga je preveliki broj "prijatelja" od kojih svako malo stiže neko novo obaveštenje, šta su ručali, kakav su film pogledali, ili kakva im je genijalna zamisao pala na pamet.

Ako ste pobornik čitanja takvih informacija, onda vas neće zanimati nova opcija koju je uveo Facebook – Snooze. U slučaju da vam pojedini prijatelji s vremena na vreme idu na "živce" sa svojim objavama, onda hoće. Snooze opcija predstavlja Win-Win situaciju za obe strane, vas kao osobe koja ne želi da zna šta je pojedina osoba objavila, te vašeg "prijatelja" koji može i dalje objavljivati šta god mu je volja bez straha da će vam se zameriti, a vi ga za kaznu obrisati ili još gore, potpuno blokirati.

Nakon što shvatite da vam objave pojedinih osoba više ne pričinjavaju zadovoljstvo gledanja, odnosno čitanja, takvu osobu, grupu ili određenu fan stranicu možete utišati na vreme od 30 dana. Dovoljno je samo tapnuti ili kliknuti na izbornik određenog posta (tri tačkice) i odabrati opciju Snooze. Vaši prijatelji neće biti obavešteni da ste iz "utišali", ali vi hoćete, i to kada se blokada približi kraju, kako bi na vreme stigli reagovati i po potrebi produžili blokadu. Blokada se u svakom trenutku može prekinuti i ranije.

Detaljnije informacije o ovoj opciji možete pronaći na Facebook-ovim stranicama.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2018 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.