Galaxy A8+ 2018 na prvim fotografijama uživo?


Već neko vreme se šuška o Samsung-ovim planovima da 2018 svoju seriju Galaxy A još više približi premium Galaxy S seriji tako što će barem neke od njih opremiti Infinity ekranima. Sada to potvrđuje i Galaxy A8+ 2018 koji pozira na fotografiji uživo.

Galaxy A serija je svakom godinom sve više premium, a ove godine se i na ovim prostorima najpopularnija serija Galaxy J poprilično ušimnkala metalnim kućištima, čitačima otisaka i još boljim kamerama.

Na ove dve objavljene špijunske fotografije vidimo novi, do sada neviđen Samsung-ov smartphone, a čini se da će se se zvati Galaxy A8+, što valjda hoće reći da će biti i A8 modela bez plusa u imenu.

Za sada nema pun informacija o njemu, ali vidimo da će izgledati veoma lepo s tim novim izduženim ekranom, premda nismo sigurni ni u onos stranica. Neki kažu da će A serija imati 18:9 ekrane, dok S serija i Note imaju još viši 18.5:9 odnos stranica ekrana.

Ono što je takođe vidljivo je dodatno stanjivanje okvira oko ekrana te ukidanje kapacitivnih navigacionih tipki, a time i selidba čitača otisaka sa prednje strane na leđa. Ovde nemamo pogled s leđa, ali nadamo se da skener prsta dobio bolje mjesto od onog na seriji S8 i Note-u 8 ove godine.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.