Kamera Galaxy-ja S9 će biti neverovatna


Samsung je juče objavio pojedine detalje svog najnovijeg "3-stack" ISOCELL senzora za mobilne uređaje, a mi možemo smelo pretpostaviti da će biti iskorišćen u nadolazećim modelima Galaxy S9 i Galaxy S9 Plus.

Prema informacijama objavljenim na službenim stranicama, novi senzor će dodatno poboljšati postojeću Dual Pixel PDAF tehnologiju, što će biti iskorišćeno za još precizniju identifikaciju razdaljine objekata u pokretu u slabijim svetlosnim uslovima, a sve zajedno će rezultovati bržim fokusiranjem pa time i ukupnim kvalitetom fotografije.

Dalje, novi Samsung-ov senzor će snimati 1080p 480 fps i 720p 960 fps usporeni video, a zahvaljujući novoj "Super PD" tehnologiji, vremenski limit takvog videa će biti duži od onog kojeg smo upoznali na Sony-ju Xperia XZ Preimum.

Količina piksela i otvor blende još uvek ostaju nepoznati, iako se spekuliše da će rezolucija ostati ista kao prošle godine, dok bi otvor blende trebao da bude promjenjiv, i to od f/1.5 do f/2.4. Ovi detalji su verovatno ostavljeni za samo predstavljanje, koje će se dogoditi na MWC-u u Barceloni za nekih mesec dana.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.