Nokia 6 2018 - procureo izgled i specifikacije?


Ako ste jedan od Nokia fanova ili to želite da postanete u godini koja je upravo počela, zanimaće vas ova sveža novost. Naime, kineska regulatorna agencija TENAA otkrila je juče rendere i specifikacije nadolazeće Nokie 6 (2018), a donosi pre svega osveženi dizajn i novi 18:9 ekran.

Nokia 6 je prva “nova” Nokia temeljena na Android-u. Prostran ekran i 4 GB RAM-a te solidan kvalitet izrade, njeni su aduti.

Ušli smo u novu godinu pa HMD Global lagano priprema nove karte. Prva bi mogla da bude nova Nokia 6, koja će prema specifikacijama, imati novi 5.5-inčni ekrana formata 18:9 i rezolucije 1080+. Pokretačka mašina je Snapdragon 630 sa 8 jezgara, a na raspolaganju će imati 4 GB RAM-a, kao i prethodnica te na izbor 32 i 64 GB za skladištenje.

Konfiguracija kamera je 16 MP nazad i 8 MP napred, a čitač otisaka se zbog novog izgleda prednje strane seli na leđa ispod modula kamere.

Za sada ne znamo kakav kapacitet baterije će imati, a zna se da će uređaj biti dostupan u beloj, crnoj i plavoj boji, a očekuje se da iziđe sa Android-om 8 Oreo.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.