LG predstavio V30S ThinQ i V30S+ ThinQ telefone


LG je na MWC-u predstavio najavljivane nadogradnje modela V30 koji dolaze pod nazivima V30S ThinQ i V30S+ ThinQ. Jedina razlika između ta dva modela je u memoriji – S model ima 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije, a S+ isto 6 GB RAM-a te 256 GB za skladištenje podataka. Ako se vratimo na standardni V30 predstavljen prošle godine za poređenje, jedina hardverska razlika iznutra je upravo u memorija, a spolja u dve nove boje kućišta, New Morrocan Blue i New Platinum Gray.

ThinQ označava dolazak AI-a na LG-jeve smartfone. Sastavni delovi novog interfejsa su AI CAM koji je zadužen za prepoznavanje scena kod fotografiranja i QLens za kupovinu, a uređaj može da komunicira i sa pametnim uređajima kao što su veš mašine i sušilice veša, prihvatajući budućnost IoT-a. U svemu će od pomoći biti i saradnja sa Google Asistent-om.

Postojeći korisnici LG V30 će dobiti ThinQ platformu kroz ažuriranje sistema, a uz nju dolazi i tzv. Bright Mode za kameru koji poboljšava fotografije pri slabom svetlu. Novi modeli u prodavnice stižu sledećeg meseca, a cene su još nepoznate.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.