Nokia 7 Plus je prvi HMD-ov uređaj sa 18:9 odnosom ekrana?


Internet stranica NokiaPowerUser donosi nove informacije iz Kine koje otkrivaju funkcije pametnog telefona Nokia 7 Plus koji bi trebao da bude službeno predstavljen na predstojećem MWC-u.

Navodi se kako će Nokia 7 Plus doći sa dvostrukom zadnjom Zeiss kamerom, koja se sastoji od jednog 12-megapikselnog i jednog 13-megapikselnog senzora u kombinaciji sa optičkim zumiranjem do 2x. Selfie kamera pak uključuje 16-megapikselnu Zeiss kameru sa Tetracell tehnologijom. Što se tiče kamera, Nokia 7 Plus bi trebala da dođe i sa Pro načinom snimanja poznatim još sa nekadašnjih Nokia Lumia uređaja.

Uz to spominje se i aluminijumsko kućište sa keramičkom i staklenom pozadinom, 6-inčni ekran u 18:9 formatu sa Gorilla Glass zaštitom, Qualcomm-ov Snapdragon 660 čip sa Adreno 512 grafikom, 4 GB RAM-a, 64 GB interne memorije proširive microSD karticama, USB Type-C priključak te bateriju nepoznatog kapaciteta sa podrškom za Quick Charge tehnologiju.

Nokia 7 Plus će kao operativni sistem koristiti Android 8.0 Oreo, a kada se nađe na tržištu, imaće cenu od oko 300 evra.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.