Uber kreće sa mesečnom pretplatom


Kompanija za usluge prevoza Uber pokrenula je sistem članstva pod nazivom "Ride Pass" u pet američkih gradova, kojim će putnicima omogućiti da izbegnu povećanje cena koje se menjaju zavisno od potražnje, a to bi im omogućilo uštede i do 15 posto mesečno.

Fiksna cena članstva u Los Angelesu iznosiće 24,99 dolara mesečno, dok bi za isto razdoblje u Austinu, Denveru, Miamiju i Orlandu bilo naplaćivano 14,99 dolara.

Uber planira da proširi taj sistem u druge američke gradove tokom 2019. godine, a poslovodstvo kompanije nada se kako će ta inicijativa uveriti putnike da je ekonomičnije koristiti Uber i odustati od korišćenja sopstvnih automobila.

"Jednu stvar koju često čujemo od korisnika jeste da promene cena – koliko god bile male – mogu otežati njihovo planiranje dana sa Uberom. Svakodnevno putovanje na posao klasičan je primer i to ide ovako nekako – plaćaš jednu, nisku cenu prilikom odlaska na posao, da bi na povratku kući shvatio da je u pitanju sasvim drugačija priča”, izjavio je voditelj proizvoda Dan Bilen.

Dodao je kako je "Ride Pass" način za postavljanje konzistentnih cena, prilikom bilo koje vožnje, bilo gde u gradu, u bilo koje vreme, za mesečnu naknadu.

Uber procenjuje kako korisnici mogu uštedeti do 15% mjesečno na njihovoj sadašnjoj potrošnji na prevoz.

"Želelo bismo da Uber učinimo pouzdanom alternativom samostalne vožnje – pristupačnom opcijom koju ljudi mogu koristiti za svoje potrebe svakodnevnog prevoza", rekao je Bilen.

"Ride Pass" nudi snižene fiksne cene na sve svoje vožnje 'UberX', 'Uber Pool' i 'Uber Express Pool' u ovom mesecu.

Paket pretplate u Los Angelesu mogao bi da uključuje i pristup električnim biciklima i skuterima.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.