Renderi otkrivaju OnePlus 8 Lite


OnLeaks u saradnji sa internet stranicom 91mobiles spominje novi pametni telefon kompanije OnePlus.

Radi se o navodnoj Lite verziji buduće OnePlus 8 serije pametnih telefona, što začuđuje s obzirom da OnePlus nema običaj izdavati Lite verzije svojih mobilnih uređaja (sa izuzetkom nekadašnjeg OnePlus X modela iz 2015. godine).

Za razliku od običnih OnePlus 8 i OnePlus 8 Pro modela, OnePlus 8 Lite će selfie kameru imati u rupi u sredini na vrhu ekrana, a ne sa leve strane na vrhu ekrana. Osim ove razlike biće i razlika što se tiče samog dizajna Lite verzije, sa stražnje strane nalaziće se dvostruka kamera uz LED flash i lasersko fokusiranje.



OnePlus 8 Lite imaće AMOLED ekran ispod kojeg će se najverovatnije nalaziti senzor otisaka prstiju. Postoji USB Type-C priključak, ali nema 3,5-milimetarskog priključka. Sa desne strane nalazi se Power tipka te za OnePlus karakteristični slider za menjanje profila zvuka. Sa leve strane nalaze se tipke za pojačavanje i smanjenje zvuka.

Dimenzije ovog novog telefona su 159,2 x 74 x 8,6 milimetara. Za sada nije poznato kada bi se ovaj mobilni uređaj trebao pojaviti na tržištu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.