WhatsApp bi uskoro mogao da uvede pretplatu


Prethodnih nekoliko godina uglavnom slušamo o prevarantima koji korisnicima WhatsApp-a pokušavaju da uvale pretplatu na "WhatsApp Gold" samo da bi im oteli nalog ili telefon zatrpali malwareom.

Iako je plaćena premium verzija WhatsApp-a do sad bila uglavnom tema za hakere i muljatore, situacija bi se uskoro mogla promeniti. Prema izveštaju WaBetaInfoa, WhatsApp razvija 'premium' nivo usluge koji će naplaćivati mesečnu pretplatu.

Ova premium opcija neće biti dostupna prosečnim korisnicima koji WhatsApp koriste za komunikaciju sa prijateljima ili porodicom, već kompanijama koje putem WhatsApp-a komuniciraju sa svojom klijentelom.

Prisutnost kompanija u WhatsApp-u je relativno nova stvar, ali Meta očigledno želi da prikupi novac na neki način, što planira da sprovede uvođenjem poslovnih funkcija koje će - naplaćivati.

Druga funkcija koju će ceniti korisnici premium pretplate biće mogućnost povezivanja do 10 uređaja na jedan nalog. Prema WaBetaInfou, nemoguće je otkriti misli li Meta na situaciju sa više smartfona ili ne.

WhatsApp-ova trenutno dostupna funkcija za povezivanje više uređaja na jedan nalog, podsećamo, dozvoljava istovremeno korišćenje do četiri uređaja poput PC-ja, laptopa i tableta - ali ne i telefona, zaključuje TechAdvisor.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.