Google gasi Stadiju i vraća novac korisnicima


Google je do sada bez milosti "ubio" svoje brojne proizvode koji su se pokazali neuspešnima, a sada je nakon Hangoutsa, YouTube Originals-a, YouTube Go, Chrome Apps-a, Google Play Movies & TV-a, Google Play Musica, došao red i na Google Stadiju koja će biti ugašena sledeće godine.

Mnogi će reći da ovo i nije neko čudo, obzirom da Google Stadia nije postigla uspeh čak ni tokom dve pandemijske godine kada je COVID-19 mnoge ljude pretvorio u gamere, što je doista jedinstveni slučaj u game industriji, bez obzira što je iza Stadije stajala jedna od najmoćnijih kompanija na svetu.

Google u svom saopštenju navodi da će vratiti novac svim kupcima koji su kupili hardver u Google Store-u, kao onima koji su kupovali inn-app dodatke u Stadia Store-u.

Verujemo da će ova objava najviše iznenaditi (i razljutiti) game developere, koji nisu očekivali da će odjednom ostati bez Stadia platforme.

Korisnici Google Stadia servisa moći će se igrati do 18. januara 2023., nakon čega će platforma biti srušena, a Google veruje da će svim korisnicima do tada vratiti novac.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.